2328
На засіданні Президії Закарпатської облпрофради (голова Іван Зелінський) в числі інших розглянуто питання передплати видань Профінформу - газети "Профспілкові вісті" та "Бібліотечки голови профспілкового комітету" на 2024 рік.
Як зазначалося, за підсумками передплати на 2023 рік Закарпатська обласна рада профспілок - в числі лідерів серед територіальних профоб'єднань ФПУ.
Нині в кожному номері газети друкуються матеріали про діяльність Закарпатської облпрофради, обласних організацій галузевих профспілок краю. Цю практику буде продовжено і у 2024 році.
Не зменшується обсяг та періодичність газети "Профспілкові вісті" у наступному році.
А ще на профактивістів очікує "Бібліотечка голови профкому" із завжди актуальними методичними матеріалами, рекомендаціями та консультаціями для голів первинок, активістів та членів профспілок.
Щотижня Закарпатська дирекція АТ "Укрпошта" інформує облпрофраду про поточний стан передплати профспілкових видань. Найбільшу їх кількість передплатили на наступний рік профорганізації галузевих профспілок: працівників освіти і науки, охорони здоров'я, житлово- комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення та інші.
Оформити передплату можна онлайн на сайті АТ "Укрпошта".
Для цього лише варто перейти за посиланнями:
газета "Профспілкові вісті" ( 22152) -
Вартість передплати на рік - 408.00 грн.
журнал "Бібліотечка голови профкому" ( 22909) -
Вартість передплати на рік - 174.00 грн.
На фото: члени Президії Закарпатської облпрофради
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради