01

 

Дочірнє Підприємство «ТУРИСТИЧНИЙ ОПЕРАТОР «УКРПРОФТУР»  ПрАТ «УКРПРОФТУР»  пропонує надання послуг в сфері Ділового туризму.

Пропонуємо розглянути нові корпоративні можливості й відносини, та в повному обсязі скористатися тими перевагами, що дає наша багаторічна корпоративна єдність. 

 

Ми зможемо забезпечити вашим підприємствам і організаціям усі наші послуги на унікальних умовах, зокрема:

 

-          Особливі умови та знижки на розміщення в готелях власної мережі ПрАТ «Укрпрофтур» у будь-якому куточку України. Це також стосується користуванням бізнес-локацій в нашій мережі. 

 

-          Знижки та якісний підбір будь-якого іншого готелю та бізнес-локацій по Україні.

 

-          Всі заходи ми робимо «під ключ». Ви тільки ухвалюєте рішення. Все інше виконують наші спеціалісти.

 

-          Індивідуальний підхід до Ваших замовлень та побажань.

 

-          Корпоративні бонуси та Програму лояльності.

 

ТО «Укрпрофтур» бере на себе обов’язки з організації таких заходів як:  обслуговування та проведення семінарів, нарад, конференцій, пленумів, ділових зустрічей, тощо. Серед додаткових послуг: організація екскурсійного обслуговування, розважальних заходів, корпоративних свят та інше. Організація трансферу, бронювання готелів та бізнес-локацій, організація харчування від coffee-break до банкету з розважальною програмою.

 

Також  пропонуємо ознайомитися з Презентацією ТО «Укрпрофтур», яка демонструє повний обсяг послуг нашої компанії в сфері Ділового туризму.

Крім того, нагадаємо, що ми маємо багаторічний досвід в організації туризму в Україні та за її межами. Пропозиції щодо туризму в цілому також мають переваги для вас в системі знижок та бонусів від Туристичного Оператора «Укрпрофтур». 

  

Звертатися:

Директор ДП  «Туристичний Оператор «Укрпрофтур» Попова Олена Олександрівна

+38 (095) 346 15 51

+38 (098) 482 58 38

+38 (063) 191 81 59                                                           

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.