Happy-Television-Day

 

 

Шановні спілчани!

 

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та звязку!

Цей день святкують представники різних професій – журналісти, оператори, редактори радіо та телебачення, – талановиті, творчі люди, які задовольняють потреби суспільства в об’єктивній, неупередженій інформації, дарують усім нам відчуття причетності до процесів сьогодення і радість пізнання. Зв’язківці забезпечують взаємодію всіх галузей економіки та відкривають широкі можливості для людських контактів і спілкування.

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Прийміть подяку за вашу невтомну працю, професіоналізм і постійну увагу до потреб кожного громадянина.

Щиро зичу вам наснаги, професійного зростання і нових звершень. Добра, щастя, достатку і родинного затишку!

 

З  повагою

 

Голова Федерації 

профспілок України                    Григорій Осовий    

 

 

 

Шановні друзі!

 

 

Від імені Профспілки працівників культури України прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку!

 

Це свято можна по праву вважати всенародним. Адже, творча та самовіддана праця теле- та радіожурналістів, а також всіх тих, хто залишається поза кадром чи радіоефіром допомагає людям відчути свою причетність до найважливіших подій в Україні та світі, відкриває широкі можливості для людських контактів і спілкування, забезпечує право громадян на свободу слова.

 

Сьогодні, у надскладний для нашої держави час військових випробувань, працівники радіо та телебачення знаходяться не тільки в авангарді суспільно-політичного життя країни, а й на передовій військових дій, боронять її суверенітет та незалежність. Низький уклін Вам за мужність, професіоналізм, обʼєктивність та неупередженість!

 

Бажаю всім Вам подальшої натхненної творчості під мирним небом над головою, цікавих репортажів, професійних досягнень та стовідсоткового вдоволення плодами своєї праці!

 

Щастя, здоров’я, добробуту і процвітання Вам і Вашим родинам!

 

 

 

З глибокою повагою

 

Голова Профспілки працівників

 

культури України                                      Людмила  Перелигіна

 

 

 

 

 

Шановні колеги, шановні зв'язківці!

 

 

 

Від імені Профспілки працівників зв'язку України щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

 

Професійне свято - гарний привід ще раз згадати про вагомий внесок галузі зв'язку у становлення і розвиток нашої країни, про важливу роль зв'язку в житті кожного громадянина, про значення щоденної роботи всіх зв'язківців, згуртованих в один з найбільших трудових колективів країни, а також сказати один одному слова подяки за відданість професії і нелегку працю!

 

Сьогодні галузь зв'язку стрімко розвивається: впроваджуються нові технології, розширюється спектр послуг, поліпшується їх якість, підвищується рівень обслуговування населення, і сьогоднішній наш успіх - це результат наполегливої праці багатьох поколінь зв'язківців.

 

У день професійного свята дякую ветеранам галузі, які своєю самовідданою працею розбудовували галузь і до цього часу продовжують сприяти її розвитку.

 

Висловлюю подяку нинішньому поколінню зв'язківців, які гідно продовжують славні традиції своїх вчителів та наставників.

 

Бажаю усім миру, міцного здоров'я, щастя, благополуччя, добра і злагоди, невичерпної енергії та успіхів у важливій для суспільства справі!

 

 

 

З повагою

 

 

 

Голова Профспілки

працівників зв’язку України                Микола Стародуб