21 22 February 2024

Робота з цифровими технологіями та через них має руйнівний вплив на ефективність існуючих прав працівників, включаючи колективні трудові права. Поки законодавці намагаються врегулювати це явище, умови та організація праці все більше залежать від алгоритмічного управління та штучного інтелекту, як в економіці платформ, так і в традиційному бізнесі, і формуються під їх впливом. Робоче середовище стає (частково) віртуальним, корпоративні моделі дедалі більше фрагментуються, платформи набувають інфраструктурної функції для цілих секторів, а дані стають нашим найціннішим активом. Проте інституційна та правова база, що регулює роботу, адаптується недостатньо швидко і глибоко.

Мета цієї конференції - дослідити основні трансформаційні наслідки цифрових технологій, обговорити варіанти нормативного регулювання та сформулювати конструктивні пропозиції разом з дослідниками та науковцями з різних дисциплін (право, соціологія, економіка, трудові відносини, інформаційні системи та комп'ютерні науки).

Останню версію програми можна завантажити ТУТ.

Конференція відбудеться лише в очному форматі.

Будь ласка, зареєструйтеся ТУТ.

Оскільки кількість місць обмежена, ми незабаром повідомимо вас, чи була ваша реєстрація успішною.

Якщо у вас виникнуть запитання, будь ласка, надішліть електронного листа Анжеліці Вангут.

ETUI поважає вашу конфіденційність. Ми оновлюємо нашу політику захисту даних відповідно до принципів GDPR та вимог законодавства. Ви маєте право отримати додаткову інформацію про те, як використовуються ваші дані, звернувшись за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Якщо ви бажаєте змінити ваші персональні дані в нашій базі даних, ви можете звернутися за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Ми хотіли б підтримувати з вами зв'язок. Щоб оновити ваші уподобання щодо інформації, яку ви хотіли б отримувати від ETUI, будь ласка, натисніть тут

 

Джерело:

ETUI (Європейський інститут профспілок) співфінансується Європейським Союзом. ETUI, aisbl 2024