IMG 2451 200224

У Всесвітній день соціальної справедливості PSI визнає вирішальну роль, яку соціальна справедливість відіграє у підвищенні якості громадських послуг та покращенні добробуту працівників у всьому світі. Користуючись нагодою, ми також оголошуємо про участь PSI у Глобальній коаліції МОП за соціальну справедливість.

Відзначаючи Всесвітній день соціальної справедливості, PSI користується нагодою оголосити про свою участь у Глобальній коаліції МОП за соціальну справедливість - спільній ініціативі, спрямованій на розвиток інклюзивних та справедливих суспільств через адвокацію, дослідження та розробку політики. Цим конкретним кроком PSI підтверджує свою відданість просуванню соціальної справедливості та якісних громадських послуг для всіх.

На сьогоднішній день коаліція налічує 141 партнера: 34 уряди, 36 організацій працівників, 15 організацій роботодавців, 14 міжнародних організацій, 15 регіональних організацій, 6 підприємств, 17 міжнародних неурядових організацій та 4 наукові установи.

ВІДЕО

PSI ПРИЄДНУЄТЬСЯ ДО ГЛОБАЛЬНОЇ КОАЛІЦІЇ МОП ЗА СОЦІАЛЬНУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ

Генеральний секретар PSI Даніель Бертосса заявив:

"Працівники державної служби забезпечують соціальну справедливість у всьому світі кожного дня. Вчителі, які навчають наших дітей, медсестри та працівники по догляду за хворими, які підтримують наше здоров'я, та працівники, які займаються утилізацією відходів, які роблять наші громади безпечними. Боротьба за соціальну справедливість - це боротьба за громадські послуги. І ми раді, що МОП бере участь у цій боротьбі".

Об'єднуючи зусилля з організаціями-однодумцями та зацікавленими сторонами, PSI прагне посилити свої адвокаційні зусилля та просувати справу соціальної справедливості в усьому світі через надання якісних громадських послуг.

PSI твердо вірить, що, зробивши якісні громадські послуги доступними для всіх - незалежно від їхнього походження чи соціально-економічного статусу, - уряди можуть скоротити розрив між привілейованими та незахищеними верствами населення.