20240304 121301 056543

Шановний читачу!

Цей рік буде переломним для демократії. Чому? Тому що 2024 рік - найбільший рік виборів в історії. Понад 60 країн, що представляють половину населення світу - 4 мільярди людей - підуть на вибори.

Це означає, що якщо ви читаєте цю статтю, є велика ймовірність, що ви - один з цих 4 мільярдів людей! Але демократія стоїть на кону не лише під час національних виборів. Щодня на наших робочих місцях - чи то на шахтах Індонезії та Болівії, чи то на ринках Сенегалу, чи то в приватних будинках Бахрейну - трудящі люди, так само як і ви, борються за демократію.

Коли так багато поставлено на карту - на міжнародному рівні, на національних виборах і на наших робочих місцях - вкрай важливо, щоб трудящі та наші прихильники брали участь, голосували і робили так, щоб їхні голоси були почуті!

Саме тому 4 березня МКП розпочинає абсолютно нову кампанію: За демократію!

Для приєднання необхідно натиснути на посилання на сайті МКП https://ituc-csi-org.zoom.us/w/85325624872?tk=ilCMEhIj3tZqsgr64D3YPaJ359p7W2MpF5_CbPmCnn0.DQYAAAAT3c22KBZQaENVUHJTaFEtbTQ4SlR2bzQzN3FBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA&pwd=u2NfGNTvDtr2aTqe56Qg8qiPiA73ya.1

 

Захисники демократії з усього світу приєднаються до нас у прямому ефірі вебінару, щоб розпочати кампанію - і ми хочемо, щоб ви теж стали її частиною! Натисніть тут, щоб дізнатися більше та зареєструватися!

За останні кілька років демократія в усьому світі погіршилася - можливо, навіть на тому континенті, в тій країні чи на тому робочому місці, де ви зараз читаєте ці рядки. Але профспілки - і трудящі - мають унікальну можливість захищати і просувати демократію. Адже слово "демократія" походить від давньогрецьких слів "демос", що означає "народ", і "кратос", що означає "влада". Хто знає більше про використання народовладдя як сили добра, ніж члени профспілок?

Як кажуть, "Демократія - це не видовище для глядачів" - вона покладається на нашу участь, і у вас є можливість зробити саме це і стати частиною глобального руху "За демократію"!

Натисніть тут, щоб приєднатися до мене, Генерального секретаря МКП Люка Тріангла та захисників демократії на фронтах на Філіппінах, у Фінляндії, Нігерії та Аргентині на початку нашої кампанії 4 березня!

Click here to join me, ITUC General Secretary Luc Triangle, and democracy defenders on the frontlines in the Philippines, Finland, Nigeria and Argentina — at our campaign launch on 4 March!

Для нас, трудящих, які мають досвід боротьби за демократію, це не просто можливість, але й наш обов'язок - показати, як демократія може і повинна працювати на користь трудящих у всьому світі.

Занадто довго багато інституцій, на які ми покладаємося, не відповідали своїй ролі провідників демократії та належного врядування. Але ми можемо це змінити. Настав час, щоб наші міжнародні організації, уряди та корпорації почали працювати в наших інтересах, а не в особливих інтересах.

Натисніть тут, щоб зареєструватися на запуск кампанії 4 березня, виявити солідарність з працюючими людьми по всьому світу і показати, що ви за демократію!

Click here to RSVP to the campaign launch on 4 March, stand in solidarity with working people around the world and show you're For Democracy!

Я з нетерпінням чекаю на вас там.

Джерело:

https://petitions.ituc-csi.org/democracy-call?msdynttrid=tzkIiOmOqyQE-qIw-H3ceCxHWBCIE37YLlak8e3T5r0&lang=en