Відповідь Комітету ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства щодо фінансування державних житлових програм

1481178653node-6676-     На звернення Федерації профспілок України щодо фінансування державних житлових програм  Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства за дорученням Голови Верховної Ради України Парубія А.В. від 24 листопада ц.р. проінформував, що «неодноразово звертався до Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету з приводу необхідності виділення бюджетних коштів, зокрема за результатами розгляду проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік»..

Слет профгрупоргов в Харьковской областной организации профсоюза металлургов и горняков Украины

Ch 1   Профгрупорг – это первое и самое важное звено в структуре профсоюзной организации. Человек, к которому обращаются работники со своими проблемами, кто советом или своим участием поможет им, кто доносит мнение трудового коллектива до профсоюзного комитета и руководства предприятия. В случае необходимости профгрупорг организует работников на коллективные действия по защите трудовых и социальных проблем. В декабре 2015 года Центральный комитет профсоюза металлургов принял постановление «О проведении..

Профспілки Закарпаття: молодіжні пріоритети

P1140228   Відбулося перше засідання Молодіжної ради Закарпатської облпрофради, до складу якої обласні організації галузевих профспілок делегували кращих молодих профактивістів.   Виступаючи на засіданні, голова облпрофради Володимир Фленько підкреслив, що профспілки області потребують притоку ініціативної молоді, особливо до виборних профспілкових органів. Молодь нашого краю вже проявила себе у протестних акціях профспілок, більше половини учасників яких складали молоді профактивісти. Вони сказали своє вагоме слово і у ході благодійної акції..

Навчальний рік у Школі молодого профактивіста області розпочато

P1610024   Студентські профспілки - це саме ті організації, де розпочинається формування свідомості майбутніх  працівників, це своєрідна ''колиска" всього профспілкового руху.   Сьогодні молоді профспілкові лідери зовсім нова генерація, яка має кардинально модернові погляди і підходи до профспілкової роботи, наголосив Голова Федерації профспілок області Микола Колесник, розпочинаючи новий навчальний рік у Школі молодого профактивіста. Профспілкове навчання - одне з найголовніших аспектів роботи профспілок, а навчання в Школі молодого..

У Верховній Раді України слухали про ціннісні орієнтації сучасної української молоді

13 tn   2 листопада 2016 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбулися парламентські слухання про становище молоді в Україні на тему – «Ціннісні орієнтації сучасної української молоді».   Участь у заході взяли представники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профспілок, профільних міжнародних організацій, спеціалістів наукових установ. Від Профспілки працівників освіти і науки України на парламентських слуханнях слово мала Ольга Чабанюк – заступник..

Профспілкова молодь визначила пріоритети своєї діяльності

IMG 3547   6 жовтня в Києві відбулось засідання Молодіжної ради ФПУ, на якому заслухано звіт про діяльність виконкому Ради за останній рік та визначено пріоритетні дії профспілкових молодіжних організацій щодо виконання резолюції VII з’їзду ФПУ «Молодь – майбутнє профспілок». З вітальним словом до учасників зібрання звернувся Голова ФПУ Григорій Осовий. Він побажав молодіжному крилу профспілкового руху результативної роботи у тандемі Молодіжної ради та постійної комісії Ради..

Засідання Молодіжної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України

DSC07178   26-28 вересня 2016 року у м.Луцьку на базі навчально-методичного центру Волинської області відбулось засідання Молодіжної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України і навчальний семінар. Модератором семінару була визначена Ірина Мартинюк – учасник данського проекту, голова профкому територіального центру соціального обслуговування населення Луцького району. На засідання Молодіжної Ради Профспілки було обрано голову Молодіжної Ради, заступника та виконком. Головою обрано Медвідя Андрія Васильовича, юриста-консультанта Ківерцівського районного центру зайнятості..

ОБЕСПЕЧИМ ГАРАНТИИ ЗАНЯТОСТИ ДЛЯ МОЛОДЕЖИ!

vsemirniy-den-molodyezhi-2016-001   Международный день молодежи 12 августа 2016 года   Тема Международного дня молодежи 2016 года: «Путь к 2030 году: искоренение нищеты и достижение устойчивого потребления и производства». В этой связи ООН отмечает «ведущую роль молодежи в искоренении нищеты и обеспечении устойчивого развития на основе устойчивого потребления и производства». Интернационал общественного обслуживания (ИОО) одобряет тот факт, что ООН подчеркивает важность роли молодых работников в достижении устойчивого развития, но реальность..

ПРОЕКТ В ДІЇ. «Нове бачення» крокує Україною

Кат   Два насичені знаннями й ідеями дні провели учасники засідання Профспілкового Клубу "New Vision" в м.Івано-Франківську.   Традиційно 30 учасників, представники профспілок різних галузей і регіонів, опрацьовували актуальні теми профспілкової роботи.   Відкривала захід координатор Клубу від профспілкової сторони Катерина Баришева, яка презентувала діяльність і результати "New Vision" за півтора року, розкрила сутність і місію даної ініціативи, а також дякувала Регіональному представництву Фонду ім.Фрідріха Еберта, який підтримує і всіляко сприяє..

Сучасній Україні – сучасні профспілки