Драп

 

20 травня ц.р. відбулося підсумкове засідання робочої групи з розробки проекту Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій. Під час роботи над документом ретельно опрацьовані майже 300 пропозицій, які надійшли від членських організацій ФПУ. Низку проблемних питань щодо функціонування профспілок на сучасному етапі було вміщено до анкети експертного опитування членів Президії ФПУ та отримано їхню оцінку, з урахуванням якої підготовлено проект документ.

 

Драп1

 

Проект Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій спрямований не тільки на зміцнення профспілкового руху, а й посилення його ролі і місця у громадянському суспільстві. Все це вимагає глибокого осмислення перспектив і напрямів його розвитку, усвідомлення необхідності змін форм, метод та засобів діяльності ФПУ, всеукраїнських профспілок, їх організаційних ланок та профоб’єднань.

Найближчим часом проект Стратегії модернізації ФПУ, її членських організацій буде розглянуто на засіданні постійної комісії Ради ФПУ з питань організаційної роботи та буде внесено на розгляд Президії та Ради ФПУ.

 

Драп3

 

Висловлюємо подяку членам робочої групи, зокрема: Дуднику В.О., Гайдук Г.М., Мамченку В.М., Таранчуку А.О., Чернишу О.А та усім членським організаціям, профспілковим активістам, які надали пропозиції.

 

Драп4

 

 Департамент розвитку

профспілкового руху ФПУ