Профспілки підтримали пенсійні інновації, запропоновані Урядом

1507806049 1   КМУ затверджено План заходів із запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування на 2017-2018 роки.   Документом передбачено розроблення відповідних законодавчих актів, спрямованих на врегулювання питань із запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Проект акта погоджено без зауважень Міністерством фінансів, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Пенсійним фондом України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, а також із зауваженнями, які враховано, -..

З сьогоднішнього дня почала діяти Пенсійна реформа, а з нею розпочато і осучаснення пенсій

275x400 308754 84bdbdaa6cfb12d314c09f2de7294eaa34750ff69590735c30b3379355b05d821497646252   Сьогодні, 11 жовтня, набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», який дає старт пенсійній реформі. Відповідно до Закону, підвищення пенсій для громадян України розпочато з 1 жовтня. Таким чином, будуть перераховані та осучаснені всі раніше призначені пенсії за єдиними правилами обрахунку, незалежно від того, у якому році була призначена пенсія за матеріалами пенсійних справ, зокрема,..

Відбулося засідання правління Фонду соціального страхування України

pretenzija1     10 жовтня 2017 року  відбулося чергове засідання правління Фонду соціального страхування України, на якому розглядалися і були прийняті рішення про  затвердження структури Фонду та затвердження схем посадових окладів працівників  виконавчої дирекції Фонду та її робочих органів,  внесення змін до Положення про умови оплати та стимулювання праці  працівників Фонду, внесення змін до Порядку надання матеріального забезпечення деяким категоріям застрахованих осіб, затвердження Порядку надання матеріального забезпечення за..

Прем'єр-міністр: Пенсії для понад 9 млн пенсіонерів будуть підвищені в жовтні, в минулому залишаться пенсії в 949 грн.

W2KKyY   Ухвалення Парламентом України урядової пенсійної реформи дозволить вже в жовтні підвищити пенсії для понад 9 млн пенсіонерів, скасувати оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів, залишити діючий пенсійний вік та запровадити автоматичне підвищення пенсій –  поза рамками будь-яких політичних домовленостей.   Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у середу, 4 жовтня. «Хотів би привітати з рішенням Парламенту про ухвалення пенсійної реформи. Її роками чекали пенсіонери...

Уряд затвердив зміни до бюджету Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття на 2017 рік

867   Урядом на засіданні 27 вересня прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до бюджету Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття на 2017 рік”. Прийняття зазначеного акта зумовлено результатами виконання бюджету Фонду протягом січня-травня 2017 року, та підвищенням вдвічі з 01.01.2017 мінімальної заробітної плати, попиту роботодавців в отриманні від Служби зайнятості компенсації єдиного соціального внеску та витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб. У..

Сергій Каплін завірив про підтримку запропонованих ФПУ змін до законодавства щодо підвищення пенсій