Привітання Голови ФПУ Григорія Осового делегатам VI з’їзду Профспілки працівників Збройних Сил України

Делегатам  VI з’їзду Профспілки працівників Збройних Сил України

Шановні друзі!

Від імені Федерації профспілок України сердечно вітаю вас із важливою подією у житті вашої Профспілки – VI ювілейним з’їздом.

Пройдений від попереднього з’їзду шлях був не простим, насиченим життєво важливими для спілчан та всього суспільства подіями. Завдяки мужності та професіоналізму військовослужбовців Збройних Сил українська армія стала однією з найбільш боєздатних у Європі і з честю виконує покладені на неї завдання по зміцненню обороноздатності країни, захисту суверенітету, територіальної цілісності, державних інтересів України, її європейського майбутнього, боронить спокій і благополуччя наших громадян, героїчно і самовіддано дає відсіч агресорові.

Попри всі труднощі, що виникають і потребують невідкладного вирішення, залишаються непорушними згуртованість, єдність, солідарність та конструктивна позиція профспілок, спрямована на захист спілчан. В цих умовах зростає роль Профспілки працівників Збройних Сил України як захисника прав та інтересів представників цієї важливої, мужньої професії.

Черговий з’їзд – це ще один крок до нових починань та здобутків, збереження і примноження гідних профспілкових традицій.

Бажаю делегатам та учасникам з’їзду плідної роботи, результативних рішень для зміцнення й консолідації профспілкового руху.

Засвідчую свою повагу та зичу усім міцного здоров'я, невичерпної енергії, подальших звершень на благо спілчан, яких ви об’єднуєте, всього нашого народу та України.

З повагою

Голова Федерації профспілок України                              Г.В. ОСОВИЙ