inv

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

ГОЛОВИ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

 

З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ

 

 

 

Шановні українці!

 

3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день інвалідів. Це особливий день, покликаний активізувати діяльність держави і широкого кола громадськості для вирішення проблем людей з обмеженими можливостями, на долю яких випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, виявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що суспільство повинне піклуватися про тих, хто слабкий, хворий, потребує підтримки.

Федерація профспілок України бачить своє призначення в тому, щоб сприяти усуненню бар'єрів на тернистому шляху людей з особливими потребами, зробити все можливе, аби такі люди відчули себе повноправними членами суспільства.

Тому закликаю не лише тих, хто за службовим обов’язком повинен дбати про інвалідів, але й усіх людей з відкритим серцем – представників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, політичних партій, громадських, релігійних організацій – давайте не залишатися байдужими до чужої біди та допомагати їм реалізувати себе, свої здібності і можливості. Нехай доброта, людяність, розуміння і співчуття, а також щире бажання допомогти ближньому будуть вашими життєвими орієнтирами.

Бажаю всім міцного здоров'я, непохитного духу, життєвого оптимізму і любові. Нехай завжди панують спокій і добро у ваших серцях та благополуччя і злагода у ваших сім'ях!

 

 

         З повагою,

 

 

Голова ФПУ                                                                                 Ю.М. Кулик