3.12.2013 105

 

В Міжнародний день інвалідів 3 грудня 2013 року у первинних організаціях Харківської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери відбулися заходи з привернення уваги громадськості до проблем людей з обмеженими можливостями. У заходах, що проходили в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Московського району м. Харкова, взяв участь завідуючий організаційною роботою обласної Ради Профспілки Калінович Г.Ф., який за дорученням Президії обласної Ради вручив Почесну грамоту Центральної Ради Профспілки директору територіального центру члену Президії обласної Ради Профспілки Мироненко Ірині Пантеліївні та профспілкову виплату за сумлінну працю, сприяння розвитку профспілкового руху.

Цього ж дня відбулася зустріч голови Харківської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Пластун Л.В. з працівниками комунальної установи Харківської міської ради Міський центр ранньої, загальної соціально-педагогічної та трудової реабілітації дітей-інвалідів та інвалідів дитинства «Промінь» ( директор - Чаплигіна Наталія Іванівна, голова первинної організації Профспілки - Ягнюк Валентина Іванівна), які разом з вихованцями Центру подарували запрошеним гостям спектакль-казку, що ще раз підтвердили позитивний напрямок у виборі методики інтеграції дітей цієї категорії в суспільство.

В завершення зустрічі голова Харківської обласної організації Профспілки вручила Почесну грамоту Об’єднання профспілок Харківської області та профспілкову виплату Ягнюк Валентині Іванівні – голові первинної організації Профспілки за високий професіоналізм в роботі, особистий внесок у створення умов для реалізації прав і гарантій діяльності Профспілки.

 

 

За інформацією Центральної Ради

Профспілки працівників соціальної сфери України

 

3.12.2013 094