519442

 

 

 

«Багаторічна плідна співпраця ФПУ з Державною податковою службою України дозволила вирішити вкрай важливі питання, зокрема, стосовно удосконалення порядку оподаткування доходів громадян та створення сприятливих податкових умов для неприбуткових установ та організацій» - зазначив В.о. Голови ФПУ Осовий Г.В. у вітальному листі Ігорю Білоусу, якого призначено Головою ДПС України.

Являючись ефективним соціальним партнером у формуванні державної соціально-економічної політики, Федерація профспілок України підтримує урядові наміри з удосконалення податкового законодавства, спрямовані на детінізацію економіки, спрощення адміністрування податків, підвищення місця України у рейтингу Doing Business.

Враховуючи те, що сьогодні ДПС України планується запровадження комплексу нововведень в податковій сфері, Федерація профспілок України активно долучилася до обговорення та напрацювання відповідних законодавчих змін.

"Ключовим у цій роботі є захист трудових доходів від податкової дискримінації та подальше спрощення відносин неприбуткових організацій, зокрема, профспілок, з податковими органами," – так заступник Голови ФПУ С.М. Кондрюк сформулював завдання співпраці з ДПС України.

 

Департамент бюджетної політики

та соціального захисту