koblevo

 

Профспілка працівників оборонної промисловості України звернулася до керівництва ФПУ з приводу ситуації, що склалася навколо загрози відчуження майна, що перебуває на балансі Державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод», а саме - бази відпочинку «Вітерець» (Миколаївська область, район с. Коблеве).

Профспілка повідомила, що у відділі примусового виконання судових рішень Управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Миколаївській області знаходиться зведене виконавче провадження щодо примусової реалізації зазначеного об’єкту і 8 грудня 2014 року має відбутися аукціон.

Однак, відповідно до Закону України «Про введення мораторію на примусову реалізацію майна» встановлено мораторій на реалізацію майна державних підприємств та господарських товариств, у статутних фондах яких частка держави становить від 25 до 100% відсотків.            

Державний концерн«Укроборонпром» у листі до ДП «МБТЗ» підтвердив, що частка державної власності у майні ДП «МБТЗ» становить 100 відсотків і заявив, що Концерн як уповноважений суб'єкт господарювання з управління об'єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі, категорично заперечує проти примусової реалізації майна ДП «МБТЗ».

То на чию користь старається виконавча служба???

 

Лист Профспілки працівників оборонної промисловості України з підписами працівників ДП «МБТЗ» проти незаконного відчуження (додається)

 

Лист ДК «Укроборонпром» (додається).

 

На фото - курорт Коблеве.

ІАЦ