1407918213 obval-gryvni3 

 

На виконання рішень СПО об’єднань профспілок розроблений профспілковими фахівцями проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку встановлення мінімальних гарантій в оплаті праці» було надіслано Комітету ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення та депутатським фракціям ВРУ.

 

Депутатська фракція ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» підтримала в цілому профспілковий законопроект, про що Голову СПО об’єднань профспілок Осового Г.В. повідомив Перший заступник Голови депутатської фракції Кононенко І.В. (копія листа додається).

Враховуючи внесення до Верховної Ради України проекту Трудового кодексу України (№ 1658 від 20.05.2014 р. доопрацьований) та з метою системного підходу щодо внесення змін до законодавства України, депутатська фракція ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА» вважає за доцільне викласти профспілкові законодавчі ініціативи в зазначеному проекті Трудового кодексу України, який готується до першого читання Комітетом ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

Профспілковий проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку встановлення мінімальних гарантій в оплаті праці» з додатковими матеріалами надані народним депутатам – членам фракції, які входять до зазначеного Комітету ВРУ.

 

Департамент захисту

соціально-економічних прав

апарату ФПУ