IMG 7945

 

 

24.05.2016р. в Департаменті соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрацій пройшов навчальний семінар на тему “Соціально – економічний захист прав та інтересів працівників, формування психологічного клімату в колективі  і розв’язання конфліктних ситуацій”, організований і проведений Запорізькою обласною радою Профспілки працівників соціальної сфери України.

Для участі в заході були запрошені голови первинних профспілкових організацій, представники Департаменту та обласної ради профспілок. Усього взяло  участь у цьому заході 65 осіб.

Відкрила  семінар голова обласної організації Профспілки Тетяна Лазебна, яка доповіла про шляхи вирішення актуальних питань, які турбують членів профспілки, заходи, спрямовані на покращення умов праці, підвищення рівня заробітної плати та соціальних гарантій.

З матеріалами про Колективний договір, як основу соціальної захищеності робітників, порядок його укладання, тактику ведення відповідних переговорів між роботодавцями та профспілками, що передує укладанню Колдоговора ознайомила учасників заходу Тамара Белескова – завідуюча відділом Запорізької обласної ради профспілок.

Про ефективне ділове спілкування в колективі і розв’язання конфліктних ситуацій виступила з лекцією та провела тренінг Ганна Бойко – кандидат психологічних наук, доцент Запорізького національного університету.

Під час семінару  були надані рекомендації щодо порядку діловодства в первинних профспілкових організаціях, відповіді та роз’яснення на проблемні питання, які виникають у поточній діяльності.  Відбулося обговорення порушених тем. Учасники заходу активно ділились досвідом роботи.

 

                                     За інформацією ЦР Профспілки працівників соціальної сфери України

 

IMG 7946