СЕЛО1

Земельна реформа є однією з ключових у програмі економічних перетворень. На цьому наголошували учасники засідання круглого столу на тему «Земельна реформа. Забезпечення сталого використання земельних ресурсів та розвиток сільських територій. Дотримання фундаментальних трудових і соціальних прав селян і найманих працівників», що відбувся 20 вересня у Києві.

Організатори цього заходу – Профспілка працівників агропромислового комплексу України та Американський центр міжнародної профспілкової солідарності.

У вступному слові голова Профспілки АПК Ігор Сопелкін проінформував присутніх про ситуацію, яка зараз склалась в агропромисловому секторі, перспективи земельної реформи, діях та планах профспілок щодо соціально – економічного захисту трудівників села.

Своїми думками з визначених у назві круглого столу проблем поділились віце-президент Національної академії аграрних наук України Валерій Жук, директор Департаменту землеустрою, використання та охорони земель Держгеокадастру України Олександр Краснолуцький, голова Громадської спілки «Аграрний союз України» Генннадій Новіков, заступник голови Ради Федерації роботодавців агропромислового комплексу та продовольства України Аліна Бодаєва, представник Американського центру міжнародної профспілкової солідарності Тетяна Солодовник, представники органів державної влади, профспілкових організацій АПК, наукових кіл.

СЕЛО2

СЕЛО3