5676

 

 

Профспілка трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України направила звернення на адресу Прем’єр-міністра України В.Гройсмана:

 

 

Шановний Володимире Борисовичу!

Звертаємось до Вас з проханням  прискорити розгляд та прийняття проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до списків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р.  № 461», який було розроблено Міністерством соціальної політики України за участі представників галузевих профспілок, в т.ч. Профспілки металургів і гірників України.

Прийняття даної постанови дозволить відновити законне право окремих категорій працівників підприємств гірничо-металургійного комплексу на пільгове пенсійне забезпечення за роботу у шкідливих і важких умовах праці.

До теперішнього часу розгляд цього важливого документу постійно затягується, що викликає обурення з боку працівників підприємств.

З  метою забезпечення соціальної справедливості, злагоди і миру в трудових колективах підприємств гірничо-металургійного комплексу України сподіваємось на Вашу підтримку з цього вкрай важливого для працівників питання.

 

       З повагою,

 Голова Центрального комітету профспілки          С.П. Комишев