Зустріч з народним депутатом України

IMG 0180

У Київській обласній раді профспілок відбулась зустріч керівників членських організацій облпрофради з народним депутатом України, Представником ФПУ у парламенті, першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергієм Капліним.

У своєму виступі Каплін С.М. розповів про тісну співпрацю з ФПУ, її членськими організаціями, напрацьовані разом з профспілками та поданні до Верховної Ради України законопроекти щодо посилення захисту прав та інтересів найманих працівник у сфері трудових відносин, оплати та охорони праці, зайнятості, сприяння налагодженню соціального діалогу між Урядом, профспілками та роботодавцями на національному, галузевому, територіальному і локальному рівнях.

Сергій Миколайович відповів на численні запитання учасників зустрічі, запевнив керівників галузевих профспілок: Осіпова Ю.О.- голову Київської обласної організації профспілки працівників автомобільною транспорту та шляхового господарства, Макснменко Л.II. - голову Київської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості, Дегтяр Л.Д. - голову Київської обласної організації профспілки працівників лісового господарства, які висловили глибоку стурбованість з приводу проблем в галузях, всебічно сприяти позитивному їх вирішенню.

На зустрічі було обговорено питання щодо участі облпрофради, її членських організацій у Всеукраїнській акції профспілок 1 Травня, рішення щодо проведення якої буде прийматись на засіданні Президії ФПУ 24.04.2017.

IMG 0150

IMG 0184