IMG 0371

 

Питання з'ясування основних проблем формування та запровадження соціального пакету державного службовця, а також пошук шляхів унормування та впровадження нових перспективних підходів на основі всебічного вивчення потреб державних службовців в додатковому соціальному забезпеченні, за місцем виконання трудових обовязків, та пошук можливостей держави в задоволенні таких потреб були у центрі уваги учасників круглого столу «Соціальні гарантії для державного службовця як один з ключових факторів позитивного іміджу державної служби в Україні. Сучасний стан та перспективи».

Цей захід відбувся 26 квітня у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби, Його організовано Громадською радою при Нацдержслужбі за підтримки Нацдержслужби, Профспілки працівників державних установ України, журналу "Держслужбовець», ГО «Громадська ініціатива «Право на здоров'я».

Метою та завданням круглого столу було:

1. Почути думку практиків, які розробляють та безпосередньо забезпечують заходи з соціального стимулювання державних службовців і мають своє бачення та пропозиції щодо удосконалення таких заходів.

2. Отримати «зворотню» реакцію щодо (не)досконалості соціального стимулювання державних службовців від представників декількох державних установ з різних регіонів України.

3. Ознайомитись з прикладами (не)успішних практик та комплексних підходів в соціальному стимулюванні та мотиваційних заходах щодо заохочення державних службовців в Україні та за кордоном.

4. Обговорити можливі зміни до законодавства та запропонувати їх органам влади.

У виступах модератора заходу заступника Голови Громадської ради при Нацдержслужбі, Голови Громадської ради при КМДА, МГО «Міжнародний Комітет захисту прав людини» Михайла Калініченка, заступник Голови Профспілки працівників державних установ України Наталії Титаренко, заступника міністра охорони здоровя 2014-2016 р.р. Наталії Лісневської та інших учасників круглого столу пролунали конкретні та конструктивні пропозиції щодо шляхів вирішення основних проблем у формуванні та запровадженні соціального пакету державного службовця, пошуку можливостей держави у цьому питанні.

 

Прес-центр ФПУ

 

IMG 0360

 

IMG 0364

 

IMG 0372

 

IMG 0377

 

IMG 0362