17098351 595000727337163 8094025219598363974 n

 

В рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці в Івано-Франківській області проведено ряд тематичних заходів. Набув популярності Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», на який цьогоріч поступило понад 100 робіт учнів загальноосвітніх шкіл і вихованців позашкільних навчальних закладів області.

В урочистій обстановці переможці конкурсу нагороджені грамотами обласного управління Держпраці, Ради профспілок Івано-Франківської області та преміями облоб’єднання організації роботодавців. Перші місця у своїх вікових категоріях завоювали калуська школярка Анастасія Чіпко, учениця Раковецького навчально-виробничого комбінату Богородчанського району Соломія Рудяк та учень Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру Максим Березовський.

Начальник управління Держпраці Ігор Росипайло, голова Ради профспілок Івано-Франківської області Ігор Басюк і виконавчий директор обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Скригунець у своїх виступах відзначили, що надіслані на конкурс роботи вражають своєю актуальністю, свідчать, що відповідне ставлення до безпечної праці виховується з дитинства.

 

Олександр Шеремет, журналіст газети

 

профспілок Івано-Франківської області «Єдність»