IMG 33

 

Запорізька обласна профспілкова організація Всеукраїнської профспілки працівників харчової, переробної промисловості та  суміжних галузей  разом  з роботодавцями 9 вересня 2017р. провела в мальовничій зоні Великого Лугу    улюблене свято "Спорт.UA" для працівників хлібопекарних підприємств ТМ "Хлібодар" та членів їх сімей.

 

Здоровий спосіб життя, спортивне дозвілля, зміцнення дружніх зв’язків між учасниками команд веде до створення сприятливого психологічного клімату , ствердження думки "У здоровій сім'ї – світле майбутнє України".

        Після урочистого відкриття свята спорту та сім ї, підняття прапорів, вітань від роботодавців, галузевої профспілки, Запорізької обласної ради профспілок , представлення команд, одягнених у вбрання з елементами національного костюму, проведення спортивного флешмобу, розпочалися "Козацькі розваги" - змагання з тімбілдінгу та волейболу.                                                        

В локаціях "Українські заморочки" змагались чоловіки та жінки у грі в шашки, доміно, настільний теніс. Кожен учасник свята міг знайти заняття по душі, навіть поспівати в "караоке". З дітьми співробітників підприємств весь час працювали аніматори. Діти брали участь у «Творчій майстерні» - це овочеві та пальчикові малюнки, кляксографія, конкурс малюнка на асфальті, вироби з кольорового картону та паперу, "хлам MADЕ". У локації "Хлібосольна Україна" - діти виготовляли вироби з солоного тіста та інше.    

Після смачного обіду почалися сімейні змагання "Козацькому роду – нема переводу", які   пройшли з інтересом, захватом та оваціями вболівальників.

Вони підтвердили, що працівники не тільки майстри своєї справи, вони ще і люблячи батьки. Не абиякий успіх мали номери художньої самодіяльності у виконанні працівників підприємств.

У фіналі свята перед всіма учасниками постала карта України, складена з 8 панно, які символізували кожну з команд та підтвердили тему заходу: "Силою та духом – об'єднаємо Україну".  

Переможці змагань з усіх видів спорту та конкурсів отримали заслужені нагороди: кубки, грамоти, призи. У загальнокомандному заліку перше місце завоювала команда ТОВ "Агросервіс 2000", друге - ТДВ "Запорізький хлібокомбінат №1", третє розділили "Оріхівський" та "Мелітопольський" хлібокомбінати, Запорізькі хлібозаводи № 3 та № 5, ДП "ДП Агросервіс 2000" і ТОВ "Запоріжмлин", четверте почесне місце за командою "Бердянського хлібокомбінату".

       Члени команд, вболівальники проявили спортивний дух, волю до перемоги, показали згуртованість та єдність. Всі учасники свята отримали багато позитивних емоцій і просто весело провели день, який промайнув дуже швидко.

Вітаємо всіх переможців та учасників змагань.

        До нових зустрічей.

 

 DSCN6164

DSCN6301

 

 

DSCN6263

 

media-share-0-02-05-080793aeef468dda896d775c7892035cac236aa8a01c8603db840cd0a56ff15e-Picture

 

О. Кобріна,

Голова Запорізької обласної

                                                                                             Профорганізації