Первинки лісових галузей на навчанні в Чернігівському центрі

IMG 9566

Днями в Чернігові відбулося відразу два навчальні заходи для членських організацій Профспілки працівників лісових галузей України. В семінарах взяли участь профспілкові активісти ППО ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат” та ППО ПАТ «Слов'янські шпалери — КФТП».

Навчання відкрив та запросив учасників до плідної роботи голова галузевої Профспілки Вадим Сібільов. Серед питань, що були розглянуті на семінарі-тренінгу: “Риторика. Конфліктологія. Успіхологія” (тренер міжнародного класу Ольга Денисова), “Мотивація профспілкового членства та внутрішня мотивація профлідера” (юрист та тренер Чернігівського НМЦ профспілок Володимир Ковальчук).

Про кращі напрацювання в рамках Дансько-українського проекту «Посилення внеску профспілок у забезпечення гідної праці, захисту прав працівників та демократизації в Україні» розповів голова первинної профспілкової організації ПрАТ «Київський КПК», учасник третьої групи дансько-українського проекту Олексій Дуля.

Віталій Копиш

IMG 9564