Херсонська облміжпрофрада. Семінар по укладанню колективних договорів і угод

18

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок 28 лютого 2018 року провела обласний семінар по укладанню колективних договорів і угод. На семінар були запрошені голови членських організацій Херсонської облміжпрофради, голови районних, міських координаційних рад профспілок, голови первинних профорганізацій.

19

Семінар проводився за участю соціальних партнерів: Департаменту  соціального захисту населення ОДА, управління виконавчої  дирекції  Фонду соціального страхування України у Херсонській, управління з питань праці Головного Управління Держпраці, Національної служби  посередництва і примирення, Об’єднання організації  роботодавців  Херсонщини.

20

Колективні договори є загальновизнаним у світі засобом регулювання соціально-трудових відносин, узгодження інтересів власника і найманого працівника та соціального захисту працюючих і членів їх сімей.

21

Виходячи із важливості і актуальності теми семінару, виступів, запитань, обміну думками, можна констатувати, що такі семінари потрібні. Особливо в такій складній фінансовій і соціально-економічній ситуації, яку маємо. Ми їх проводимо вже не один рік. І вважаємо, що їх й надалі треба проводити. Тим більш, постійно змінюється законодавча та нормативна база в сфері трудових відносин.

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок

Архiв
<< < Вересень 2018 > >>