01

На зустрічі керівництва ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ ХОЛДИНГОВОЇ КОМПАНІЇ "Артем" з представниками трудового колективу 23 липня обговорено «Сьогодення та перспективи ДАХК «Артем».

До трудового колективу звернулися Президент Компанії – голова правління Володимир Зімін та голова профкому ПО ПАУ в ДАХК «Артем» Олександр Кельїн.

Володимир Зімін довів до колективу сучасний стан справ на підприємстві та розповів про перспективи.

Структура підприємства буде максимально проста але ефективна, кількість управлінського складу повинна відповідати наявному виробничому персоналу.

Голова профкому Олександр Кельїн відзначив нагальність таких зустрічей з колективом та доповів присутнім про роботу профспілкового комітету під час карантину. А це: підключення до протиепідемічних заходів в Компанії, організація інформаційного забезпечення колективу під час карантину, організація та проведення всесвітнього дня охорони праці в Компанії, вшанування ветеранів до Дня Перемоги, через Федерацію профспілок України та Профспілки авіабудівників України надання пропозицій до Кабінету, щодо організації дитячого оздоровлення в період карантину, профспілкова боротьба та участь в акції протесту проти антипрофспілкових та «антинародних» проектів законів, відкриття бази відпочинку «Сокіл»та, головне, спільна робота над збереженням колективу та забезпечення завантаження виробництва.

Головним аспектом спільної роботи є забезпечення продуктивної праці, створення нормальних безпечних умов праці працівників. Діючий КД Компанії основний документ де це все відображено. Сторони сприймають ДОГОВІР, як суспільну угоду, згідно з якою працівники обмінюють свою працю на визначену забезпеченість і впевненість у своєму майбутньому на засадах корпоративної відповідальності.

Детально

04

Професійна спілка авіабудівників України