DSCN3541

 

У Федерації профспілок Черкаської області 27 серпня відбулася презентація Соціальної картки Центру соціальних послуг, створеного при Федерації профспілок України для забезпечення можливості користування соціальними сервісами і надання юридичної допомоги членам профспілок, які входять до ФПУ.

Презентацію провів директор ЦСП Костянтин Валентиров.

 

         Соціальна картка включає надання послуг:

  • - «Гаряча лінія»– цілодобова телефонна юридична консультація членів профспілки. Зателефонувавши за номером 0-800-210-390 можна безкоштовно отримати відповідь на запитання з різних галузей права.
  • - «Допомога в дорозі»– зацікавить автомобілістів і подорожуючих, адже за тим самим номером можна цілодобово отримати інформацію – контактний телефон, адресу, ціни і знижки тощо – про найближчі СТО, заправки, евакуатори, служби таксі, готелі, кафе, вокзали та ін. Також фахівець контакт-центру за необхідності порадить, як діяти у разі дорожньо-транспортної пригоди для уникнення помилок і негативних наслідків.
  • - «Адвокат 24»передбачає дієву допомогу членам профспілки у разі виникнення складної життєвої ситуації. Цілодобовий виїзд адвоката в найкоротші терміни для надання кваліфікованої юридичної допомоги гарантовано забезпечить захист прав і законних інтересів спілчан у випадках, передбачених кримінально-процесуальним законодавством та законодавством про адміністративні правопорушення України.
  • - «Дисконтна програма», яка об’єднує під собою 1700 партнерів по всій Україні, де надаються знижки по пред’явленню Соціальної карти.
  • DSCN3472
  •  

Присутні при презентації члени профспілок відразу виявили бажання стати учасниками даного проекту.

Федерація профспілок області спільно з галузевими профоб’єднаннями розпочали реалізацію проекту на підприємствах, організаціях та установах області, що входять у сферу впливу профспілок та вбачають в реалізації проекту підвищення мотивації профспілкового членства, підвищення рівня соціального захисту людини праці.

      

Федерація профспілок Черкаської області