den mash

 

 

Шановні спілчани!

 

Сердечно вітаю вас із  Днем машинобудівника!

Машинобудування є однією з найбільш важливих і перспективних галузей промисловості, що демонструє науково-технічний та економічний потенціал України.

Високий професіоналізм, цілеспрямованість і наполегливість вчених, конструкторів, інженерів та робітників галузі забезпечують виконання завдань по розвитку вітчизняного машинобудівного комплексу, зростання конкурентоздатності його продукції на світових ринках.

Шановні працівники й ветерани машинобудування! Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю та відданість обраній справі!

Щиро бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, професійних здобутків, родинного щастя й добробуту. Підприємствам галузі зичу економічної та фінансової стабільності, перспективних проектів і надійних партнерів.

 

З повагою

 

Голова Федерації

професійних спілок України                         Григорій Осовий

 

 

 

З Днем машинобудівника!

 

Щиро вітаємо членів профспілок і працівників машинобудівного та оборонно-промислового комплексів України з професійним святом - Днем машинобудівника!

Складні випробування випали на долю всіх промислових підприємств, не всі змогли подолати економічну кризу. В результаті працівники залишалися без роботи і соціального захисту.

Але сьогодні навіть на підприємствах, які стабільно працюють, реальні доходи працівників знижуються через зростання цін і тарифів на продукти, товари, комунальні послуги, енергоресурси.

В таких умовах профспілки роблять все від них залежне для мінімізації спроб влади і роботодавців вирішувати проблеми за рахунок працівників і громадян країни. Для цього використовується як соціальний діалог, так і активні форми захисту людини праці.

Сердечна вдячність усім машинобудівникам за відданість своїй професії, продуктивну працю і віру в кращі часи.

Бажаємо трудовим колективам машинобудівних і оборонних підприємств успішної реалізації виробничих і соціальних планів.

А профспілкам –успіхів з відстоювання трудових, соціальних прав і гарантій людей праці.

У цей святковий день бажаємо вам усім щастя, здоров’я, благополуччя і мирного неба. Нехай добро і щедра доля не обминають вас і ваші родини!

 

Координаційна рада  профспілок машинобудівного

та оборонно-промислового  комплексів України