ОНЛАЙН. Пікетування Кабінету Міністрів України транспортними профспілками (відео)

online

Професійна спілка працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України і Всеукраїнська незалежна профспілка працівників транспорту проводять мирну (не політичну) акцію у формі пікетування Кабінету Міністрів України 27 грудня 2017 року з 9.00 до 13.00 за адресою м.Київ, вул.Грушевського 12/2.

Мета акції: Для усунення передумов загальнонаціонального страйку автомобілістів і дорожників домогтись виключно мирно в цивілізований спосіб:
- погашення заборгованості по заробітній платі працівників облавтодорів;
- виконання Доручень Прем'єр-міністра України №41287/7/1-17 від 15.11.2017р. (пункт 17), №44505/1/1-17 від 20.11.2017р., Доручення Першого Віце-прем'єр-міністра України №41287/16/1-17 від ЗОЛ 1.2017р., Розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року №748-р. щодо врегулювання Колективних трудових спорів (конфліктів) на галузевому рівні між СПО Профспілок та Міністерством інфраструктури України і на національному рівні між СПО Профспілок та Кабінетом Міністрів України;
- притягнення до відповідальності винних посадових осіб (стаття 18 Закону України «Про колективні договори і угоди»).

Для перегляду прямої трансляції натисніть СЮДИ  або  СЮДИ

Архiв