45454imag99

 

 

Шановні колеги - зв'язківці!

 

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку!

Професійне свято – гарний привід згадати про вагомий внесок галузі зв'язку та інформатизації у становлення та розвиток нашої країни, про її важливу роль у суспільному та інформаційному житті, про значення щоденної роботи працівників галузі.

Сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації та інформаційних технологій. Кожен день працівники державних підприємств зв'язку, товариств, телеканалів, радіостанцій, телекомунікаційних організацій, операторів мобільного зв'язку працюють заради того, щоб громадяни мали можливість бути завжди на зв'язку зі своїми рідними і близькими, отримувати важливі новини, спілкуватися незалежно від відстані, передавати інформацію, бути причетними до усіх подій, в якому б куточку планети вони не відбувалися.

У цей святковий день, перш за все, хочу подякувати ветеранам галузі, які у свій час шляхом творчого і науково обґрунтованого підходу до впровадження нової техніки заклали міцний фундамент для розбудови галузі на основі новітніх технологій і до цього часу продовжують сприяти її розвитку.

Висловлюю подяку сьогоднішньому поколінню зв'язківців, які гідно продовжують славні традиції своїх вчителів та наставників, підняли галузь на новий, більш високий рівень розвитку, впроваджуючи інфокомунікаційні технології, надаючи послуги більш високої якості.

Від щирого серця бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров'я, миру, подальших успіхів, стабільності і впевненості у завтрашньому дні!

 

 

З повагою

Голова Профспілки

працівників зв'язку України                                         М.Стародуб