Президія обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки провела розширене засідання

IMG 55997   На базі Миколаївської спеціалізованої І-ІІІ ступенів школи №22 відбулося розширене засідання президії обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Вела засідання голова обласної організації Профспілки Оборонько Віра Михайлівна.  Учасників засідання привітав та поділився досвідом роботи в умовах реформування освіти директор школи №22  Богун Петро Михайлович.   На засіданні було розглянуто наступні питання: - Про стан внутрішньоспілкової роботи в первинних профспілкових організаціях Миколаївської міської організації Профспілки; - Звіт про..

УВАГА ПРОФСПІЛОК

hor2   Об'єднання профспілок Харківської області ніколи не залишає без уваги тих людей, які волею долі залишилися самотніми, людей, які присвятили все своє життя праці та вже давно вийшли на заслужений відпочинок.   Вже традиційно у Новорічні та Різдвяні дні зі своїми поздоровленнями та подарунками представники ОПХО відвідують підшефний Хорошівський геріатричний пансіонат. І цього року напередодні Щедрого вечора до пансіонату завітав Голова Об'єднання профспілок Харківської області Сергій Анатолійович Тесленко. Слід..

11 ТИСЯЧ ПОРУШЕНЬ ВИМОГ ОХОРОНИ ПРАЦІ – РЕЗУЛЬТАТ ПЕРЕВІРОК СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

DSCN3882   Впродовж минулого року фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено майже 700 планових та позапланових перевірок суб’єктів господарювання з питань охорони праці та промислової безпеки. Обстежено 1598 виробничих об’єктів.   Під час перевірок виявлено більше 11 тисяч порушень вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. За матеріалами перевірок підприємств фахівцями Управління Держпраці видано роботодавцям 1202 приписи обов’язкових до виконання. Направлено до адміністративного суду 43..

Розставили акценти діяльності

DSC03059     У зв’язку з тим, що закінчився Рік первинної профспілкової організації, Федерація профспілок Кіровоградської області організувала зустріч з головами первинних первинок, які виходять безпосередньо на ФПО. Голова ФПО Максим Баланенко привітав присутніх з минулими Новорічними святами, підсумував зроблене кожною первинною профорганізацією.          Про зміни, які відбулися у законодавстві, розповіла заступник голови ФПО Оксана Терлецька. Вона, зокрема, підкреслила, що первинні профорганізації діють як юридичні особи, тому повинні мати..

Профспілки Черкащини подарували свято дітям спілчан

26543084 1995775854029052 597988483 o     Федерацією профспілок Черкаської області спільно з галузевими профоб’єднаннями, Черкаським академічним театром ляльок, духовенством протягом 3-5 січня було проведено традиційні Різдвяні зустрічі для дітей спілчан. За три дні понад 2 тисячі дітей ознайомилися з традиціями українського народу підготовки та святкування Різдва Христового, стали учасниками театралізованої вистави та отримали солодкі подарунки.   Федерація профспілок Черкаської області   26542894 1995787344027903 84211351 o

Профспілка охорони здоров’я Закарпаття: захист трудових і соціально-економічних прав спілчан

DSC 0414   На базі обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака відбулося засідання Закарпатського обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я. На порядок денний було винесено питання «Про поточний момент та дії профспілки щодо захисту трудових, соціально-економічних прав членів профспілки». У своїй інформації голова обласної організації профспілки Володимир Турок наголосив, що працівники медичної галузі висловлюють глибоку стурбованість з приводу прийнятих останнім часом законодавчих актів, які серйозно погіршують соціально-економічний..

Відкриття Головної профспілкової ялинки м.Києва

26231588 316820378832449 8149451443244778360 n   29 грудня 2017 року в приміщенні Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського (Консерваторія) з величезним успіхом відбулося відкриття Головної профспілкової ялинки міста! Фахівці Київської міськпрофради, продумавши всі деталі заходу, подбали про те, щоб дітям та їхнім батькам було цікаво й весело протягом усього часу перебування на новорічному святі. На першому поверсі можна було отримати ексклюзивний солодкий подарунок від вітчизняного виробника. Поверхом вище,..

Результат досягається шляхом постійного діалогу

3 на початок     Вагомим підсумком роботи у минулому році для профспілкової сторони та адміністрації Держприкордонслужби стало підписання у грудні Галузевої Угоди між прикордонним відомством та Профспілкою працівників державних установ України, а також її реєстрація у встановленому законодавством порядку. Документ, який діятиме впродовж трьох років, формулює основні принципи визнання повноважень, захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників Служби, встановлює критерії та здійснює розвиток ділових партнерських взаємовідносин в..

Рік, що минає, змусив по-новому оцінити пріоритети

4 ГУШПІТ   2017 рік не назвеш простим. Економічна криза в державі, війна на Сході України, реформування – ті чинники, які не додають відчуття спокою та стабільності. Як і кожного громадянина нашої держави нас хвилює майбутнє України, її входження до європейської спільноти. Але для цього нам необхідно працювати над підняття соціальних стандартів, утвердження права, розвитку громадянського суспільства. Профспілка активно долучається до усіх процесів, які відбуваються в державі...

Про звернення до Кабінету Міністрів України

ima777ges   Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.   Шановний Володимире Борисовичу!          Федерація профспілок України і Центральна Рада профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України засвідчують Вам повагу і висловлюють вдячність за надані відповідні доручення з вирішення актуальних питань, які піднімалися профспілками.        Проте, наші неодноразові звернення до Кабінету Міністрів України і Фонду державного майна щодо відновлення роботи ПАТ «Одеський припортовий завод» (надалі ПАТ «ОПЗ»), який знаходиться у державній власності, не підтримано...
Архiв
<< < Січень 2018 > >>