Відбулася масова акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго»

2dHpXBohD2w     Сьогодні, 23 травня 2017 року, в м.Черкаси на Соборній площі перед стінами обласної ради відбулася масова (близько тисячі людей) акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго». Нагадаємо, що з січня 2017 року працівники підприємства не отримують заробітну плату. Енергетиків області підтримали Федерація профспілок Черкаської області, галузеві профспілкові організації та координаційна рада профспілкових організацій обласного центру, профком ПАТ «Черкаська ТЕЦ». У виступах представників страйкового комітету, профспілкової організації звучали не тільки..

Семінар-навчання з фінансової роботи та бухгалтерського обліку – у профспілці працівників освіти і науки Закарпаття

LT8glIx0tKA     Лідером з навчання профспілкового активу у Закарпатті є обласна організація профспілки працівників освіти і науки, яку очолює член Ради ФПУ Тетяна Повханич. У ході системного навчання профспілкових працівників і активістів галузі проведено спільний семінар бухгалтерів, скарбників та голів міських, районних та вузівських профспілкових організацій області. Відкриваючи семінар, голова обласної організації профспілки Тетяна Повханич підкреслила, що податкове і трудове законодавство постійно змінюється. Тому профспілковим фінансистам у..

Свято в первинній профспілковій організації

Первинна профспілкова організація Луцького міського центру зайнятості, яка є членською організацією Волинської обласної організації Профспілки  працівників соціальної сфери  разом з адміністрацією організували чудове свято в День вишиванки.  В цей день разом з батьками у вишиванках прийшли і діти, які раділи святу. Читали вірші, співали.    Профспілка  працівників соціальної сфери України   001   002 003 004

Насущный вопрос – повышение заработной платы

22 2 Трудовые коллективы шахт «Терновская», «Гвардейская», «Родина» и «Октябрьская» публичного акционерного общества «Криворожский железорудный комбинат», выдвинув справедливые требования о повышении заработной платы, провели предупредительную акцию протеста. На такие действия работников толкнула невозможность добиться справедливой оплаты труда путем социального диалога с работодателем в правовом поле Украины. Ни..

Укрнафтогазпрофспілка трудовими і соціальними здобутками відзначає своє 40-річчя

Професійна спілка працівників нафтової і газової промисловості України утворена в червні 1977 року на базі Профспілки працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Перша організаційна конференція, на якій створено Український республіканський комітет профспілки працівників нафтової і газової промисловості, відбулася у Києві 21 червня 1977 року. Головою Республіканського комітету профспілки було обрано Василя Павловича Кицуна який очолював профспілку до 1983 року. На ІІ і ІІІ виборній конференціях, у 1983 і 1987 роках головою республіканського комітету профспілки працівників..

Майбутнє профспілок - за молоддю!

TD2jS0yDZic     18 травня 2017 року відбулося засідання комісії Федерації профспілок Черкаської області з питань молодіжної політики, основна тема розмови – молодіжна зайнятість. Голова Федерації профспілок області Шевченко П.В. поінформував присутніх про діяльність профспілок щодо посилення соціального захисту членів профспілок на обласному та національному рівні, охарактеризував структуру зайнятості населення на Черкащині. Заступник директора обласного центру зайнятості населення Сорокіна М.В. розповіла про стан молодіжної зайнятості та реалізацію державних програм в..

Відповідальність лідера первинки зростає

htmlimage 1   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулося засідання за круглим столом, присвячене оголошеному ФПУ Року первинної профспілкової організації.   Голова ФПО Максим Баланенко зазначив, що життя ставить перед профспілками дуже гострі проблеми. «У цій ситуації недостатньо прийняти рішення вищих керівних органів. Потрібна підтримка і порада, як кажуть, знизу. Підтримка людей, які знають реальне життя трудових колективів, їх настрої, оцінку реформ, які відбуваються в країні. Саме такими людьми і..

Пленум намітив завдання з оптимізації діяльності лісового господарства