Охорона праці на контролі профспілок Черкащини

23698505 1972621673011137 924602773 o   15 листопада в актовій залі Федерації профспілок Черкаської області відбувся семінар з питань охорони праці, на якому розглянуті питання виробничого травматизму та профзахворюваності на підприємствах області, особливості проведення медичних оглядів працівників певних категорій та атестації робочих місць за умовами праці. Модераторами семінару виступили представники управління держпраці, фонду соціального страхування, Федерації профспілок області. Учасники, а це 60 відповідальних осіб за охорону праці підприємств, організацій..

До міжнародного Дня студентів

23660302 1971643276442310 659546230 o 14 листопада в залі Черкаського обласного Будинку вчителя пройшов фестиваль творчості «Студентський калейдоскоп – 2017», присвячений міжнародному Дню студента, який відзначатиметься 17 листопада. Фестиваль за ініціативи обласної Профспілки працівників освіти та науки України проводився вже вдруге та цього разу зібрав талановиту молодь з Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини, Черкаського державного технологічного університету, ДВНЗ «Університет банківської..

XXVII міжгалузева спартакіада профспілок Закарпаття

23509283 1945668512117036 2967840677439294298 o   У спортивному комплексі «Юність» в місті Ужгороді відбулися фінальні змагання XXVIІ обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття. В них взяли участь 15 збірних команд обласних організацій галузевих профспілок – усього понад 350 учасників. У проведенні спартакіади її організаторам допомагала обласна організація ФСТ «Спартак» (Микола Щадей). До речі, немає жодної області України, де б профспілкові спартакіади проводилися 27-й рік поспіль. Яскравою і видовищною була..

Запоріжжя відзначає організаторів дитячого відпочинку

201   На ІІІ засіданні Запорізької облпрофради 9 листопада було підбитоі підсумки літньої оздоровчої кампанії дітей та підлітків у Запорізькій області. Завдяки результативній роботі профспілок, роботодавців та органів виконавчої влади, місцевого самоврядування було оздоровлено в позаміських оздоровчих закладах 35122 дитини, що на 10,5% більше ніж у 2016 році. Найбільшу кількість дітей членів профспілок оздоровлено обласними організаціями металургійної і гірничодобувної промисловості, освіти і науки, агропромислового комплексу, енергетики та електротехнічної промисловості . За організаційно-фінансовою..

Відповідати вимогам часу та надіям людей

КУБ   Актуальні питання підвищення ефективності захисту законних прав та інтересів людини праці обговорили 13 листопада учасники засідання Центральної ради Профспілки машинобудівників та приладобудівників України.   Вів засідання Голова Профспілки Анатолій Кубраченко.   Головним питанням порядку денного було питання «Про завдання виборних  органів профспілки в колдоговірній кампанії  2018 року».  З доповіддю з цього важливого питання виступив заступник Голови Профспілки Василь Левченко.   КУБ1   Він зазначив, що на більшості підприємств,..

Названі кращі запорізькі первинки

PB090044   На III засіданні Запорізької обласної ради профспілок підведені підсумки діяльності первинних профспілкових організацій області в зв'язку з відзначенням у 2017 році Року первинної профспілкової організації.          В складі Запорізької обласної ради профспілок 2583 первинних профспілкових організацій, які щоденно відстоюють трудові та соціально-економічні права та гарантії працюючих.          За поданням галузевих профспілок обласна рада підвела підсумки кращих первинних профспілкових організацій за сумлінну працю, активну та ефективну профспілкову..

Закарпатський «Колос» досягає нових вершин

P1130545     Лідеру сільського спорту області Миколі Тимчаку – 70!     Понад 27 років очолює Закарпатську обласну організацію ВФСТ «Колос» АПК України Микола Тимчак. Завдяки його організаторським здібностям сільське спортивне товариство нашого краю дістало визнання далеко за межами Закарпаття. Його спортивну честь захищали спортсмени у різних видах спорту, які ставали чемпіонами і призерами олімпіад, першостей світу і Європи, визнавалися кращими в Україні. В останні роки за підсумками роботи з..

Навчальний рік у Школі молодого профактивіста Вінницької області розпочато

P1630074   Профспілкове навчання - одне з найголовніших аспектів роботи Федерації профспілок Вінницької області, а навчання в Школі молодого профактивіста - це перший крок до профспілкової освіти. Сьогодні молоді профспілкові лідери зовсім нова генерація, яка має кардинально модернові погляди і підходи до профспілкової роботи, наголосив заступник Голови Федерації профспілок області Володимир Слободянюк, розпочинаючи новий навчальний рік у Школі молодого профактивіста.  Своєрідною ''колискою" всього профспілкового руху є студентські профспілки,..

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва!

КУЛЬ1     Шановні спілчани!   Сердечно вітаю з професійним святом усіх, хто дарує людям красу і радість спілкування з мистецтвом, популяризує й розвиває національну культуру! Ваша творча праця дуже важлива для суспільства, адже робить людей щасливими та єднає їх навколо високих духовних цінностей. Прийміть низький уклін за ваш талант, щире служіння прекрасному, збереження традицій і звеличення рідної України! Зичу всім вам наснаги, міцного здоров’я, удачі та родинного тепла! Нехай будуть..

Зустріч Київського міського Голови Володимира Кличка з профактивом столиці

23434724 295247167656437 4735536700144727291 n   За ініціативи Сторони профспілок, відповідно до ст.18 Закону України «Про соціальний діалог в Україні», 7 листопада 2017 р. у готелі «Турист» відбулася зустріч мера столиці В.В. Кличка з профактивом м. Києва. У заході взяли участь заступники Голови Київської міської державної адміністрації Поворозник М.Ю. і Пантелеєв П.О., Голова Київської міської ради профспілок Мельник В.П., а також Голова Спільного представницького органу роботодавців м. Києва..

Більше статей...