ПЛЕНУМ ЦК ПРОФСПІЛКИ. Захистити права та інтереси шахтарів

УГ  Концепцію реформування та розвитку вугільної промисловості України період до 2020 року, виконання положень Галузевої угоди і колективних договорів за 2016 рік та поточний період і ведення переговорів по внесенню змін і доповнень до Галузевої угоди обговорили 23 червня VIII Пленуму ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості, у роботі якого взяв участь Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   УГ1   Перед присутніми виступили Віце-прем’єр-міністр України..

Ювілейний 25-й сезон у закарпатській «Гармонії» розпочато!

P1150347   Свій ювілейний 25-й сезон розпочав єдиний в Україні дитячий оздоровчий заклад подібного профілю – літній оздоровчий табір «Гармонія» для творчо обдарованих дітей, який працює у закарпатському селищі Чинадієво.   Організаторами цього унікального дитячого закладу є управління культури Закарпатської облдержадміністрації (начальник Вікторія Фролова) та обласна профспілкова організація працівників культури (голова Наталія Товтин). Цього року відпочивальниками «Гармонії» стали 96 юних талантів з усієї області – переможці міжнародних, всеукраїнських..

РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ. Черкаський «Азот» відновив випуск азотних мінеральних добрив

АЗОТ   Черкаське ПАТ «Азот» після тримісячного вимушеного простою почало відновлювальні роботи з пуску своїх основних цехів з виробництва азотних мінеральних добрив. Про це повідомила прес-служба «Азоту». Таким чином спільними зусиллями Профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, Черкаської обласної держадміністрації та адміністрації підприємства, обласних профспілок та профкому «Азоту» вдалося здобути вагому перемогу у боротьбі за відновлення виробничого процесу на одному з гігантів хімічної промисловості країни.  ..

Діти закарпатських медиків відпочивають на морі – в Одеській області