Засідання Президії Федерації профспілок Черкащини

X-Qm7eqz0Lw   У рамках проведення заходів до року первинної профспілкової організації та Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається щорічно 28 квітня, Федерація профспілок Черкаської області провела виїзне засідання Президії на КП «Черкасиводоканал».   Розглянуто питання – про стан та громадський контроль з питань охорони праці на підприємствах, організаціях, установах області. У роботі засідання Президії взяли участь соціальні партнери: Дендемарченко Г.Г. – директор Черкаського обласного центру зайнятості, Сердюк М.А. –..

Молоді освітяни приміряли корону

IMG 5295   У рамках обласного зльоту молодих вчителів відбувся конкурс Міс Освітянка та Містер Освітянин, який з року в рік проводить Кіровоградський міськком профспілки працівників освіти.   Захід традиційний, із звичними номінаціями-завданнями, вітаннями, святковою програмою – змінюються лише дійові особи конкурсу, а тому щоразу він стає неповторним. У ньому беруть участь молоді вчителі і вихователі після першого року праці, непростого, але цікавого і сповненого незабутніх вражень. Вони..

Профспілки Закарпаття вивчили думку профспілкового активу усієї області

P1140751     У рамках оголошеного Федерацією профспілок України Року первинної профспілкової організації Закарпатська облпрофрада спільно з обласними організаціями галузевих профспілок протягом лютого-квітня провели в усіх містах і районах зустрічі з профспілковим активом, в ході яких у формі спілкування зі спілчанами вивчалася думка голів первинних профорганізацій галузей щодо дій профспілок різних рівнів у відстоюванні прав та інтересів працюючих. У зустрічах взяли участь 1340 профактивістів – 63% голів усіх..

Працівники ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара» знову пікетували Миколаївську ОДА

1_20_04_17.jpg 20 квітня близько 200 працівників ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара» зібралися на мітинг протесту біля прохідної заводу, а потім пройшли колоною до будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації. В руках вони тримали гасла: «Верните нашу зарплату», «Коммунаровцы 2,5 года без зарплаты… А вы?», «Ми ще ніколи не жили так бідно», «Вимагаю свої гроші» та ін. 2_20_04_17.jpg На мітингу виступив голова профкому заводу Микола Головченко, який розповів про вкрай складне становище..

«Food Land Bukovina-2017»: майстер-клас від бурштинських кулінарів

1арт-клас   У Чернівцях пройшло масштабне й унікальне дійство – Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «Food Land Bukovina-2017», організований департаментом економіки Чернівецької міської ради та Громадською спілкою «Буковинська гільдія кулінарів» наприкінці минулого місяця. Захід проведено з метою популяризації творчих досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців у сфері ресторанного господарства. У змаганнях..

Навчання молодіжного профспілкового активу галузі охорони здоров’я Харківського регіону на ФПК ХСЕІ

DSC08294   20 квітня 2017 року за участі факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів Харківського соціально-економічного інституту відбулось навчання молодіжного профспілкового активу галузі охорони здоров’я Харківського регіону.   Навчання профспілкового активу є важливим напрямком в роботі Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України (Голова Благовещенська Альона Вікторівна). Навчання за темою «Молодіжний профспілковий лідер» було проведено для членів Молодіжної Ради галузевої Профспілки. Лектором-тренером профспілкового навчання виступила Біденко Юлія Михайлівна – член..

Запорожские профсоюзы - к Всемирному Дню охраны труда

55300240431721098e1c34c700f3d90b   Запорожский облсовпроф провел 18.04.2017 года расширенное заседание президиума с повесткой дня "О состоянии промышленной безопасности, охраны труда, уровня производственного и непроизводственного травматизма, профзаболеваемости в 2016 году и совместные действия социального партнерства по улучшению безопасной жизнедеятельности населения Запорожской области". В нем приняли участие представители сторон социального партнерства, органов госнадзора и управления охраной труда. По результатам обсуждения намечены к выполнению мероприятия внутриобластного характера, а также предложено обратиться в КабМин..

Профком Бурштинської ТЕС: на захисті інтересів спілчан

1200px-Burshtyn01 Одним із рушіїв розвитку виробництва країни є робітничий клас, що створює матеріальні ресурси. Головне завдання профспілок – високий рівень заробітної плати робітничого персоналу, відстоювання честі та гідності працівників, що надзвичайно важливо нині, в час падіння престижу робітничих професій. У цій ситуації як ніколи потрібна сильна профспілка, яка представляє в переговорах із роботодавцем інтереси спілчан. Де є активна профспілка, там ефективний і колективний договір, і належний..

До Дня охорони праці: дискусія у межах консультаційно-інформаційної платформи з питань праці, зайнятості та охорони праці для членів профспілок Харківщини

DSC08286   Продовжується робота Консультаційно-інформаційної платформи з питань праці, зайнятості та охорони праці для членів профспілок Харківщини - спільного проекту Об’єднання профспілок Харківської області, відділення НСПП в Харківській області, Головного управління Держпраці у Харківській області, Харківського обласного центру зайнятості і Харківського соціально-економічного інституту. У межах заходів з нагоди Дня охорони праці в Харківському соціально-економічному інституті 19 квітня 2017 року на тематичній годині Платформи відбулася ДИСКУСІЯ за темою..

Зустріч з народним депутатом України

IMG 0180   У Київській обласній раді профспілок відбулась зустріч керівників членських організацій облпрофради з народним депутатом України, Представником ФПУ у парламенті, першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергієм Капліним.   У своєму виступі Каплін С.М. розповів про тісну співпрацю з ФПУ, її членськими організаціями, напрацьовані разом з профспілками та поданні до Верховної Ради України законопроекти щодо посилення захисту прав..
Архiв
<< < Квітень 2017 > >>