Народний депутат України Сергій Каплін зустрівся з профактивом Черкащини

8989897766   Представник Федерації профспілок України у Верховній Раді України, Народний депутат України і лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін (СДП) 16 серпня у рамках туру Україною зустрівся з профактивом Черкаської області.   Сергій Каплін проінформував черкащан про результати зустрічі в областях, ситуацію в трудових колективах, заснування нового блоку «За простих людей», який виник в результаті об’єднання Соціал-демократичної та соціалістичної партії України. На зустрічі розглядалися питання щодо стану трудових..

Велике життя маленьких цеглинок

завод   ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1» відзначив подвійне свято: професійне і 60-річчя підприємства. З цієї нагоди дирекція та профком провели урочисті збори. Неспроста працівників та ветеранів праці зібрали на подвір’ї заводу – саме тут, як на долоні, видно підсумок 60-річного виробничого шляху: від примітивних споруд і технологій до сучасних добротних приміщень, включаючи соціальні (душові, роздягальні, побутові кімнати, їдальню із символічними цінами на обіди). Окремо варто..

Національна збірна України з футболу серед лікарів – віце-чемпіон світу 2017 року

Балицкий ігра   У невеликому курортному містечку Леоганг, Австрія 8 – 16 липня 2017 р. відбувся XXIII Чемпіонат світу з футболу серед лікарів.   В рамках мундіалю відбувся розіграш двох почесних трофеїв – Morell Cup, формат 11 на 11, лікарі 25 – 45 років, і Vogel Cup, формат 7 на 7, лікарі старше 45 років. Понад 1000 лікарів взяли участь у змаганнях у складі збірних з 20-ти країн..

Патріотичне виховання у дитячих оздоровчих закладах Харквської області

Патріотичне виховання2   «Моя прекрасна Україно! Наймиліша, найгарніша, найчарівніша! Високі гори, зелені ліси, широкий степ, синє море… Мужні козаки, красиві жінки, співуча мова і вишиванка…» - дзвінкий дитячий голос у таборі «БМВ» відкриває табірну зміну…               В умовах сьогоденної дійсності багато розмов про патріотизм. Але ж патріотизм – це почуття-цінність. Немає сильного почуття – немає цінності. Як виховувати патріотизм? Які методи застосовувати у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку,..

МІЖ ПРОФСПІЛКОЮ ТА МІНРЕГІОНОМ ПІДПИСАНА ГАЛУЗЕВА УГОДА. Заробітна плата і умови праці 650 тисяч будівельників в Україні поліпшяться

БУД Напередодні професійного свята – Дня будівельника, який 2017 року в Україні святкуватиметься 13 серпня, була підписана Галузева Угода між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Профспілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. За умовами Угоди, тарифні ставки та посадові оклади, які розраховуються із прожиткового мінімуму, виростуть на 35 відсотків із 1 вересня 2017 року та 60% з 1 грудня 2017 року. Одночасно..

З А Я В А Президії Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок з приводу нестримного зростання цін на продукти харчування

ЦЕНЫ Президія Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок прийняла Заяву з приводу нестримного зростання цін на продукти харчування, яка надіслана Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б., голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Резніченку В.М., голові Дніпропетровської обласної ради Пригунову Г.О. та голові Федерації профспілок України Осовому Г.В. для відповідного реагування.              Перший літній місяць показав найвищу з початку року інфляцію. У річному вимірі у червні інфляція склала 15,6% проти 7,9%..

ДЛЯ ПРОФСПІЛКОВЦІВ ХАРКІВЩИНИ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ! ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПРИ ПЛАНУВАННІ ПРОФСПІЛКОВОГО НАВЧАННЯ НА 2017/2018 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

ВКЛАД ДЛЯ ПРОФСПІЛКОВОГО НАВЧАННЯ від факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів профспілкового внз Харківщини. Пропонуємо Вам проводити навчання профспілкового активу Вашої профспілкової організації з активним використанням потенціалу і можливостей ФПК ХСЕІ - структурного підрозділу профспілкового внз для проведення профспілкового навчання, забезпечення якісної підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації профспілкових кадрів, сформованого інформаційно-ресурсного центру для потреб профспілок України, який має всі складові для подальшого формування і активного розвитку. (ПОВНИЙ ПЕРЕЛІК ПРОПОЗИЦІЙ для..

З В Е Р Н Е Н Н Я Президії Центрального комітету Профспілки металургів і гірників України до Федерації професійних спілок України

СТАЛЬ Пройшов майже рік з часу проведення минулорічного Маршу протесту профспілок у формі пікетування Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, метою якого був захист прав та інтересів працівників і ветеранів праці на гідне життя в умовах шокового підвищення цін на енергоносії і тарифів на житлово-комунальні послуги. Чи досягли ми сьогодні поставленої мети? На наше переконання - Ні!!! За цей час фактично не відбулося покращення стану справ..

Акції протесту медичних працівників бути – рішення прийнято!

МЕД   Внаслідок ігнорування владою вимог Профспілки працівників охорони здоров’я України та погіршення соціально-економічної ситуації в галузі Президія Профспілки на своєму засіданні 8 серпня прийняла рішення про проведення у першій половині вересня Всеукраїнської акції протесту працівників галузі. Вела засідання Голова Профспілки Вікторія Коваль. В заході взяв участь та виступив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.   МЕД1   Григорій Осовий у своєму..

На старті – працівники Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта».

.  БАР1          В місті Хуст відбулася XIV обласна галузева спартакіада Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта», в якій взяли участь працівники всіх структурних підрозділів.          На урочистому відкритті змагань кращих спортсменів галузі привітали директор Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта» Сергій Калій, голова обласної профспілкової організації Василь Гецко, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Микола Щадей. Було зачитано привітання учасникам спартакіади, яка має давні спортивні традиції, від голови ЦК профспілки працівників зв’язку..
Архiв
<< < Серпень 2017 > >>