АА 

 

 

 

Доброю традицією в Закарпатській облпрофраді та галузевих облорганізаціях  профспілок є турбота про колишніх працівників – нинішніх пенсіонерів, які багато років віддали роботі в профспілках, сприяли піднесенню їх іміджу у різні часи.

 

Майже 40 років працювала в галузі культури Валентина Михайлівна Дураничева, з яких близько 20 років аж до виходу на пенсію – в апараті обласної ради профспілок. Цими днями вона відзначила своє 85-річчя.

 

З гарним ювілеєм  ветерана профспілок тепло  привітав голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, який вручив їй за багаторічну сумлінну працю Почесну Грамоту обласної ради профспілок та грошову винагороду. Щиро привітала Валентину Михайлівну, вручивши їй гарний букет квітів та матеріальну допомогу, і голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин, яка багато років працювала спільно з нею на профспілковій ниві у Закарпатті.

 

А потім були щирі привітання від колишніх колег по роботі, друзів, гарні побажання, хвилюючі спогади про роботу в профспілках, які, як і  раніше, так і нині здійснюють свої функції щодо захисту прав й інтересів людей.  Ювілярка щиро дякувала усім за теплі привітання  з 85-річчям. 

 

АА1

 

 

 

 

На фото:

 

- голова Закарпатської обласної ради профспілок Володимир Фленько привітав з ювілеєм ветерана профспілок Валентину Дураничеву.

 

- щирі привітання від голови обласної профспілкової організації працівників культури Наталії Товтин (ліворуч) до  85 - річчя    Валентини Дураничевої

 

 

 

 

 

Сергій Баранчиков,

 

завідувач відділу організаційно-

 

гуманітарної роботи

 

Закарпатської облпрофради

 

 

 

Фото автора