Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

46189987 2401388649936021 8233985908873887744 o   14 листопада проведено розширене засідання Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за участю європейських партнерів. Зокрема, у засіданні взяли участь Лукаш Цурило, співголова ПГС та Секретар Європейської сторони ПГС Катаріна Альбрехтова. Учасники зустрічі обговорили дати та формат спільного засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, проведення якого планується у квітні 2019 р. Також були визначені попередні теми доповідей для цього засідання. Учасники зустрічі домовились про..

Україна – ЄС. Реалізації Угоди про асоціацію – новий імпульс

Б   З ініціативи Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС відбулась чергова робоча зустріч її представників з Віце-Прем‘єр-Міністром України Іванною Климпуш-Цинцадзе щодо порядку денного участі громадянського суспільства в процесі євроінтеграції.  Члени  УС ПГС Україна – ЄС проінформували  Віце-Прем‘єр-Міністра України про хід та підсумки виборчого процесу в УС, про ті проблеми, які турбують громадськість і потребують обговорення і вирішення за участю органів виконавчої влади. Як зазначив член..

Про чергову робочу зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе

36679341 10217018824525665 7402701877860630528 n Відбулась чергова робоча зустріч Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із Віце-Прем‘єр-Міністром України І.О.Климпуш-Цинцадзе щодо порядку денного участі громадянського суспільства в процесі євроінтеграції:- комплексної реформи заробітної плати як відповідь на найгостріші виклики для країни (трудова міграція і збереження трудового потенціалу, підвищення цін на енергоносії та комунальні послуги, пенсійна реформа тощо);- залучення регіональних громад і влади до виконання Угоди про асоціацію в частині захисту довкілля;-..

Огляд новин з ЄС, євроінтеграції та Східного партнерства за 1 - 25 червня

5515e984-4be0-4cbd-9296-f513c5886ef8   У червні Європарламент ухвалив надання Україні 1 млрд. євро макрофінансової допомоги для підтримки її зовнішніх фінансових зобов’язань. Його майбутньому отриманню сприятиме той факт, що Верховна Рада в цьому місяці прийняла закон про антикорупційний суд. Європейська Комісія припинила антидемпінгове розслідування щодо імпорту до ЄС українських феросплавів, а Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи проти анексованого Росією Криму. Водночас в цьому місяці Швеція видала дозвіл на будівництво газогону..

Робочі групи Української сторони Платформи громадянського

Робоча група 1 «Політичний діалог, зовнішня та безпекова політика», Координатор - Ростислав Томенчук, Український інститут міжнародної політики Робоча група 2 «Свобода, юстиція, права людини», Координатор – Вадим Міський, ГО «Лабораторія демократичних трансформацій». Робоча група 3 «Економічна співпраця, зона вільної торгівлі, транскордонне співробітництво», Координатор - Тетяна Тимошенко, Всеукраїнська федерація роботодавців у сфері туризму України Робоча група 4 «Зайнятість, соціальна політика, рівні можливості та здоров’я», Координатор - Василь Андреєв, Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних..

Архiв
<< < Грудень 2018 > >>