Віталій Дубіль: «Стратегія інформаційної роботи ФПУ є дуже важливим та сучасним документом»

ДУБ На засіданні Ради Федерації профспілок України одноголосно ухвалено Стратегію інформаційної роботи ФПУ. Своїми думками щодо цього актуального документу поділився голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок   Віталій Дубіль.   - Сьогодні, в умовах глобальної інформатизації суспільства та спроб певних сил за допомогою нових комп’ютерних технологій управляти значними масами населення, - перед профспілками все гостріше постає завдання посилення впливу на свідомість людей, відповідної реакції на спроби дискредитації профспілкового руху...

Про підтримку Проекту Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки

logo     Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я, ознайомившись із проектом Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, підтримує проект у контексті формування нової більш якісної інформаційної системи профспілок.   Прес-центр ФПУ   Сканировать10001

Презентовано проект Інформаційної стратегії ФПУ на Тернопільщині

IMG 1699    26 лютого для профспілкового активу Тернопільщини керівником Прес-центру ФПУ Юрієм Работою було презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018 – 2021 роки.          Завданням даного заходу було розкрити інформаційний потенціал, який має сьогодні Федерація профспілок України, її членські організації для висвітлення своєї діяльності і продемонструвати основні переваги та недоліки існуючої системи інформаційного забезпечення.          У своїй презентації Ю.Работа підкреслив,..

Чути і бути почутими

IMG 1907   Для профспілкового активу Черкаської області презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018-2021 роки за участі керівника прес-служби ФПУ Юрія Работи. Основна мета документу – це активне висвітлення профспілкових позицій та дій у сучасному інформаційному просторі. У своїй презентації Ю.Работа підкреслив, що стратегічна мета медіа-діяльності профспілок - налагодження системи скоординованого і дієвого використання комунікаційних можливостей ФПУ для підвищення рівня довіри громадськості до..

Про проект Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки

0987   Ознайомившись з проектом Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, Федерація профспілок Кіровоградської області, в цілому, схвалює документ, як актуальний і перспективний. Наприклад, позитивними моментами є: формування єдиної системи інформаційного забезпечення діяльності профспілок, регулярне проведення селекторних нарад, прес-конференцій, круглих столів, реалізація програм з метою залучення молоді до профспілкової роботи і т д. Що стосується інформаційної діяльності ФПО, то профспілкове об’єднання вибудувало власний механізм роботи з..
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>