41f1a5ee90004832591346a192b92a70

 

 Голова ФПУ Григорій Осовий представляє українські профспілки на 5-му з’їзді Конфедерації профспілок Азербайджану, що розпочав свою роботу 5 лютого у м.Баку.

 

У складі делегації профспілок національних профцентрів Григорій Осовий взяв участь у зустрічі з главою держави Ільхамом Алієвим, що відбулась у Палаці Президента Азербайджанської Республіки.

 

Під час перемовин лідер українських профспілок привернув увагу І.Алієва до того, що саме цього року виповнюється 100 років встановлення дипломатичних відносин між нашими державами, коли Особлива дипломатична місія Української Народної Республіки розпочала свою діяльність у тодішній Азербайджанській Демократичній Республіці. Азербайджанський і українській народи об’єднує як спільна історія, багатостороннє співробітництво, так і відданість демократичним цінностям і свободам, - наголосив Г.Осовий.

 

У своєму вітанні учасникам 5-го з’їзду Конфедерації профспілок Азербайджану він зазначив, що Азербайджан на сьогодні - найстабільніша держава Закавказзя, яка динамічно розвивається, у чому є велика заслуга профспілок країни. Конфедерація профспілок Азербайджану є надійним соціальним партнером у врегулюванні соціально-трудових відносин, забезпеченні законних прав та інтересів громадян і збереженні соціального миру. Голова ФПУ висловив упевненість, що 5-й з’їзд Конфедерації профспілок Азербайджану прийме важливі рішення, необхідні для подальшого розвитку держави заради соціальної справедливості та забезпечення консолідації у суспільстві.

 

Завтра, 6 лютого, Голова ФПУ візьме участь у роботі міжнародної конференції «Майбутнє сфери праці, сталий розвиток, завдання та перспективи профспілок», яка відбудеться у м. Баку.

 

aad78ba81a1c84bf8abe3bd6631b09ed

 

Прес-центр ФПУ