Міністерства за дорученням Прем’єра надають відповіді профспілкам

nehalim Відповідно до доручення Прем'єр-міністра України В. Гройсмана від 13.11.2017 № 44497/1/1-17 Міністерство охорони здоров'я України опрацювало лист Федерації професійних спілок України щодо забезпечення підвищення посадових окладів працівників галузі охорони здоров'я та надало відповідь.   Лист Міністерства охорони здоров'я України додається   Прес-центр ФПУ

УРЯД ВІДПОВІДАЄ НА ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК

3105 145657     Міністерство соціальної політики на виконання доручення Кабінету Міністрів України вiд 29.11.2017 № 47572/1/1-17 розглянуло лист щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України вiд 19.05.1999  №859 „Про умови i розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних пiдприємств" та надало відповідь Спільному представницькому органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні. (додається).   Прес-центр ФПУ

Виконання доручень Прем’єр-міністра на контролі профспілок

l97kusprzoe 650x410   Міністерство інфраструктури України на виконання доручення Кабінету Міністрів України до листа Федерації професійних спілок України розглянуло листи окремих членських організацій ФПУ щодо актуальних галузевих проблем, які потребують невідкладного вирішення, та надало відповідь ФПУ: - стосовно розвитку річкового транспорту та запланованих заходів щодо його покращення; - щодо врегулювання колективного трудового спору (конфлікту) на галузевому рівні між Спільним представницьким органом профспілок та Міністерством інфраструктури України; - щодо затвердження..

Відповіді ФПУ від Міністерств за дорученням Прем'єр-міністра України В. Гройсмана

skachannye-fajly1 Відповідь Міністерства фінансів України на виконання доручення Прем'єр-міністра України В. Гройсмана від 13.11.2017 №44497/1/1-17 до листа Федерації професійних спілок України від 06.11.2017 №01/01-15/1127 щодо розпорядження Національної служби посередництва і примирення від 6 січня 2016 року та від 15 грудня 2015 року щодо реєстрації колективного трудового спору і в частині удосконалення порядку відшкодування витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом та щодо пільгового оподаткування.   Відповідь..

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР. Депутати "здали" мінімальну зарплату

maxresdefault   7 грудня пізно увечері Парламентом ухвалено Державний бюджет України на 2018 рік. Майже вперше у практиці законотворчої діяльності ВР це зроблено вчасно. В Уряді кошторис назвали бюджетом економічного зростання, яким передбачено ріст ВВП на 3%.   Документ поки що офіціально не опублікований, але вже зараз можна зробити оцінку щодо врахування у ньому профспілкових вимог і пропозицій, спрямованих на соціальний захист працівників.   Коментує Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ..

Інформують членські організації ФПУ

3   Щодо виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України, наданих за результатами зустрічі 07.11.2017 з представниками всеукраїнських профспілок та профоб'єднань.   На звернення Федерації профспілок України від 01.12.2017 № 03/01-24/1223 щодо надання інформації членськими організаціями ФПУ стосовно співпраці з центральними та місцевими органами виконавчої влади з метою підготовки ФПУ інформації на засідання Президії про стан виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України та на виконання постанови Президії ФПУ від 27.11.2017 №..

Про виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України

ima777ges   Лист керівникам членських організацій ФПУ "Про виконання протокольних доручень Прем'єр-міністра України" від 01.12.2017 р. (додається).   Прес-центр ФПУ
Архiв
<< < Лютий 2018 > >>