IMG 20230731 134342

За підсумками засідання Антикризового штабу для реалізації прийнятих рішень відбулась робоча зустріч Голови ФПУ Григорія Осового з Президентом УСПП Анатолієм Кінахом.

Нагадаємо, що 28 липня відбулось засідання Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) і Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану.

Експерти обговорили потребу збереження людського капіталу задля відновлення України після перемоги. 

Від Федерації профспілок України у роботі взяв участь та виступив заступник Голови ФПУ Олександр Шубін.

 Члени Штабу вважають, що розробка державної політики повернення вимушених мігрантів поряд із стимулюючими заходами для подолання майбутнього дефіциту робочої сили мають стати невід’ємною складовою повоєнного відновлення, яке  реалізовуватиметься в рамках Плану відновлення від наслідків війни. 

У ході робочої зустрічі Голови ФПУ Григорія Осового з Президентом УСПП Анатолієм Кінахом були обговоренні подальші кроки щодо реалізації прийнятих Антикризовим штабом 28  липня рішень.

Більш детально про це можна буде прочитати в ексклюзивному інтерв’ю Анаталія Кінаха, яке він дав для загальнонаціональної профспілкової газети «Профспілкові вісті» та на Офіційному веб-порталі ФПУ.

       Пресцентр ФПУ