герб-жкг

 

Привітання Олексія Романюка, голови Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України:

 

Шановні спілчани – працівники та ветерани житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення Вінничини!

 

Від імені ЦК Профспілки та багатотисячної професійної спілки працівників громадського обслуговування населення України щиро вітаю вас з нагоди 100-річного ювілею Вінницької обласної організації галузевої Профспілки!

Змінюються часи, змінюються покоління, але не змінилося основне завдання професійної спілки, яка була і залишається важливим фактором соціальних змін при будь-якій соціально-економічній формації. Без профспілок було б неможливим існування у капіталістичній системі навіть щось подібного до порядного людського суспільства.

За віковий період своєї діяльності обласна профорганізація переборювала чимало труднощів, але послідовно і наполегливо прокладала свій шлях та зуміла згуртувати навколо себе людей праці, небайдужих до проблем своїх побратимів за професією та духом.

Неможливо перелічити усіх добрих справ, які було здійснено за цей час виборними профспілковими органами та активістами для трудівників галузевих підприємств області у сфері захисту їх прав та інтересів з оплати та охорони праці, виробничого побуту, оздоровлення та відпочинку.

Члени профспілки громадського обслуговування завжди на передовому рубежі створення комфортних умов проживання громадян, надання якісних житлово-комунальних та побутових послуг.

Завдяки вашій наполегливості, мудрості та працьовитим рукам, попри усі негаразди сьогодення, мешканці міст і селищ стабільно забезпечуються водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць і скверів, надаються послуги з ремонту побутової техніки, взуття, хімічного чищення, прання тощо.

Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства.

В ці урочисті дні святкування вікового ювілею прийміть побажання здоров’я, удачі, миру і спокою у ваших родинах.

Бажаю, щоб ваша праця була завжди затребувана і гідно оцінена, щоб вона приносила моральне задоволення та матеріальне благополуччя.

Хай натхнення і впевненість у власних силах не залишають вас, а кожний прийдешній день сповнюється радістю нових звершень й добрих справ, які примножать славу рідного краю та неньки України!

 

Профспілка працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України